glamping Frankrijk: la mirande, weg van de massa

  • luxe glamping in zuid Frankrijk

  • kleinschalig en Nederlandse eigenaar

  • kamperen zonder kinderen​


glamping Frankrijk kleinschalig bij Nederlandse eigenaar
Glamping Frankrijk Lot et Garonne, een impressie van onze heerlijke omgeving

waar vind ik de luxe glamping in Frankrijk


In Aquitaine, in Zuid West Frankrijk tussen Bordeaux en Toulouse ligt onze oude, stijlvol verbouwde boerderij in een dromerig dorpje met zo'n 35 inwoners.

Op ons terrein hebben wij 3 lodge- safaritenten geplaatst en de wijnschuur verbouwd tot een moderne, comfortable vakantiewoning/gîte. Deze ruime accommodaties verhuren wij voor maximaal 2 personen. Glamping La Mirande is een vakantiebestemming zonder kinderen.

Onze kleinschalige en rustige glamping is gelegen in het departement Lot et Garonne, op de grens met de Gers en Landes. Dit gedeelte van de Gascogne wordt door de Fransen het Toscane van Frankrijk genoemd. Er heerst hier een bijna Mediterrane sfeer en samen met ingrediënten als gastvrijheid, gastronomie, cultuur, natuur en rust staat de Gascogne garant om te leven als God in Frankrijk.


wat is zo speciaal rondom onze glamping in Frankrijk

Steden als St. Emilion, Bordeaux, Toulouse en Lourdes zijn een bezoek waard, maar het hoeft niet. Alhoewel betoverende dorpjes als Fources, Nerac en Eauze, zó dichtbij, eigenlijk een must zijn. Wilt u Marciac bezoeken met z'n geweldige jazz festival  (heel bekend in Frankrijk) of komen fietsen, wandelen, paardrijden, golfen of luieren bij het zwembad? Op onze kindvrije glamping kan het allemaal.​​​​​​​

een glamping in Frankrijk met Nederlandse eigenaar

Ja, je vakantiebestemming in Frankrijk heeft Nederlandse eigenaars. Wij, Rita en Ron, wonen al 20 jaar op deze geweldige plek en zijn 8 jaar geleden begonnen met het verhuren van luxe safaritenten / lodgetenten en een vakantiewoning.

Hopelijk à bientôt, op onze glamping in La Douce France,

Rita en Ron, inmiddels Franse Nederlanders in Frankrijk.